μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία

Τι είναι η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνική αναζωογόνησης του προσώπου που βασίζεται στην έγχυση σημαντικών ουσιών όπως οι βιταμίνες στο δέρμα.

Η αυτόλογη ή μεσοθεραπεία πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια – PRP είναι μία φυσική μη επεμβατική διαδικασία που βοηθά στο να δείχνει το πρόσωπό μας πιο νεανικό και λαμπερό.

Κατά την αυτόλογη μεσοθεραπεία ή PRP, ο γιατρός εγχέει ένα ειδικό προϊόν πλάσματος που προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό, μετά από ενδελεχή προετοιμασία.

Η θεραπεία είναι βιοσυμβατή, καθώς αντί για συνθετικά υλικά, ο γιατρός εκμεταλλεύεται αυτόλογο πλάσμα και αυξητικούς παράγοντες αιμοπεταλίων που προέρχονται από το αίμα του ίδιου του ασθενούς τα οποία  διεγείρουν τον φυσικό μηχανισμό της επούλωσης. Επιπλέον, τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου διαρκούν περισσότερο από αυτά της παραδοσιακής μεσοθεραπείας, χάρη στην αυτόλογη δράση της. Ενώ όλα τα συνθετικά υλικά απορροφώνται από τον οργανισμό μέσα σε 2-3 μήνες, η αυτόλογη μεσοθεραπεία διαρκεί έως και 6 μήνες.

Πώς γίνεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία;

Στην αρχή, ο γιατρός παίρνει μια μικρή ποσότητα από το αίμα σας (με μια κανονική εξέταση αίματος) και στη συνέχεια το φυγοκεντρεί και διαχωρίζει τα ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια, το πλάσμα και τα αιμοπετάλια. Το πλάσμα είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια τα οποία στη συνέχεια διεγείρονται για να απελευθερώσουν μια τεράστια ποσότητα αυξητικών παραγόντων που οδηγούν σε αναζωογόνηση του προσώπου και σφριγηλότατα του δέρματος όταν αυτό το ειδικό πλάσμα επανεισάγεται στην επιφάνειά του.

Τί τεχνικές υπάρχουν;

  • Απλή μεσοθεραπεία με τεχνική dermapen
  • Διπλή μεσοθεραπεία με dermapen και ενέσιμες εγχύσεις στο υποδόριο λίπος

Ποια είναι τα αποτελέσματα που θα παρατηρήσει ο ασθενής μετά τη διαδικασία μεσοθεραπείας PRP;

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι η ιδανική τεχνική αντιγήρανσης που μας βοηθά να διατηρήσουμε ένα υγιές, λαμπερό δέρμα. Η μέθοδος PRP το προστατεύει από τις βλάβες που προκαλούν ο χρόνος και το περιβάλλον. Επιπλέον, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα:

-Πρόληψη και εξομάλυνση  ρυτίδων

-Ενυδάτωση

-Ένα λαμπερό και σφριγηλό δέρμα

-Μείωση της υπερμελάγχρωσης

-Βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και πρόληψη της κυτταρίτιδας

-Θεραπεία της χαλάρωσης του δέρματος

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

+
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ