μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνική αναζωογόνησης του προσώπου που βασίζεται στην έγχυση σημαντικών ουσιών όπως οι βιταμίνες στο δέρμα.
Η αυτόλογη ή μεσοθεραπεία πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια - PRP είναι μία φυσική μη επεμβατική διαδικασία που βοηθά στο να δείχνει το πρόσωπό μας πιο νεανικό και λαμπερό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ροχαλητό

Ροχαλητό , το τόσο ενοχλητικό! Υπάρχει θεραπεία?

Το ροχαλητό είναι ο παραγόμενος ήχος από τις δομές του αεραγωγού (μύτη- φάρυγγας- λάρυγγας) καθώς αυτές πάλλονται κατά τη ροή του εισπνεόμενου και εκπνεόμενου αέρα. Οφείλεται σε διαταραχές της ανατομίας όπως είναι το στραβό διάφραγμα, οι υπερτροφικές ρινικές κόγχες ή οι αμυγδαλές, η υπερτροφική ρίζα της γλώσσας, ανατομικές παραλλαγές της επιγλωττίδας και πιθανώς άλλες παθήσεις του λάρυγγα, του θυρεοειδούς ή του ρινοφάρυγγα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αλλεργία

Αλλεργική Ρινίτιδα – Σύγχρονη Διάγνωση και Θεραπεία

Η αλλεργική ρινίτιδα είναι η συνηθέστερη αλλεργική διαταραχή παγκοσμίως. Εμφανίζεται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου ευαισθητοποιείται και αντιδρά σε αλλεργιογόνα (αντιγόνα) που μεταδίδονται με τον αέρα. Εμφανίζεται στο 10 - 30% των ενηλίκων και έως στο 40% στα παιδιά. Τα συμπτώματα συνήθως αναπτύσσονται πριν από την ηλικία των 20 ετών, με αιχμή στην ηλικία των 20-40 ετών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αμυγδαλεκτομή

COBLATION αμυγδαλεκτομή και αδενοτομή – Νέα ανώδυνη αντιμετώπιση

Η αμυγδαλεκτομή αποτελεί μαζί με την αδενοτομή (εγχείρηση για κρεατάκια) τη συχνότερα πραγματοποιούμενη επέμβαση της παιδικής ηλικίας. Νέες εγχειρητικές τεχνικές μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να διενεργούνται αυτές οι επεμβάσεις ανώδυνα, αναίμακτα και με τη μικρότερη δυνατή ενόχληση για τους μικρούς ασθενείς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πρώτη επέμβαση ολικής λαρυγγεκτομής παγκοσμίως σε ασθενή με ένα πνεύμονα, υποβληθέντα σε θωρακοσκοπική πνευμονεκτομή

Η κ. Κριεζή Παναγιώτα μιλά για την πρώτη παγκοσμίως επέμβαση ολικής λαρυγγεκτομής σε ασθενή με ολική θωρακοσκοπική πνευμονεκτομή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ